2008-12-08

„Voras” – mano kurtas žaidimas

Šis žaidimas tai mano baigiamasis darbas, kuriuo sėkmingai baigiau studijas Vilniaus kolegijos elektronikos ir informatikos fakultete. Kartu yra pateikiamas ir lygių redaktorius.
Žaidimas kurtas Borland Delphi aplinkoje, Object Pascal programavimo kalba. Kadangi grafikos atvaizdavimui buvo panaudota Canvas grafika, kuri nėra skirta animacijai, tai greitai žaidimas veikia tik su naujesniais procesoriais (Intel Pentium2 klasės ir naujasniais CPU). Tiesiog išpakuojame žaidimą bet kokios archyvavimo programos pagalba ir žaidžiame. :)
Žaidimą atsisiusti galite iš čia.

4 komentarai:

Anonimiškas rašė...

Kai pirmą kartą davei man šį žaidimą, tai truputį pamaigiau ir numečiau. Na, grafika nesužavėjo ir šiaip pasirodė labai paprastas :) O šį kartą pažaidžiau daugiau ir užsikabinau. Ir tas lygių editorius daug galimybių atveria. Negalvoji atnaujintą versiją sukurt? :)

Sandman^KFMF rašė...

Su atnaujinta versija butu gal ir nieko (DirectX naudojant), bet tam reiketu nemazai laiko skirti. :) Aisku kaip sakoma - niekada nesakyk niekada.

Zau rašė...

Nu tu pavariai! What a fuck.... ?? :) nuo kada jau games kuri ? :) gal greit iki doom stiliaus daeisi ? :P

Sandman^KFMF rašė...

Tai Zau as gi programavima mokinausi, kol tu buvai isvykes is LTU. :D Tai va ir teko pakurti primityvu ir paprasta zaidima, kad gauciau diploma. :P