2009-05-25

Lenovo – „verslo klasė“

Šiandiena turiu po pietų atiduoti kompiuterį su iš naujo įdiegta operacine sistema. Bet greičiausia to padaryti nepavyks, nes jau daugiau nei 3 valandas bandau kažkokiu stebuklingu būdu nukeliauti į Lenovo support‘o puslapį ir deja, vis nesėkmingai.
Nuo pat 9 ryto (Lietuvos laiku), šiaip ne taip spėjau parsisiųsti tik Bluetooth ir garso plokštės tvarkykles, o po to puslapis galutinai nusmigo. Dabar gi, nuspaudus nuorodą Support & Downloads, vienintelis pasaulyje (net Realtek‘as savo tvarkyklėms laikyti turi daugiau nei du skirtingus serverius) Lenovo serveris su tvarkyklėmis sugeba manęs tik atsiprašyti.

Būtu juokinga, jei nebūtu graudu, nes toks „atsiprašymas“ matomas jau ne pirmą kartą. Va tau ir verslo klasė. Versle juk laikas – pinigai. Tenka toliau spaudinėti naršyklės atnaujinimo mygtuką ir laukti.

P.S. Čia gal koks internetinis Dievas mane baudžia? Kai sumasčiau paskelbti temą apie eilinį Lenovo serverio smigimą vedantį iš kantrybės tiek, kad jau net tam temos bloguose rašomos, tai kuriant naują temą blogger‘yje pamačiau tokį pranešimą.

Bet tai suprantama, nes nuspaudus nuorodą „Blogger“ būklė, radau žmonišką paaiškinimą, kad negaliu temų kurti tik dėl dešimties minučių maintenance‘o.

4 komentarai:

DNR rašė...

Čia tai juokingai

Sandman^KFMF rašė...

NET LABAI juokinga, kai toks ASUS'as turi 4 ar net serverius (vienam neveikiant, galima jungtis į kita) support'ui, o Lenovo visa vieną.

Eugenijus rašė...

Uzuojauta:D

Sandman^KFMF rašė...

Jau veikia ir kompas jau atiduotas. :D Viskas gerai, kas gerai baigiasi. :D